Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΤΟ ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΕΡΑΤΟ?

Ναι, ξέρω, πάει πολύυυυυυς καιρός... Αλλά μού 'σκασε θεματάκι, που δεν μ' αφήνει να το κρατήσω κλειστό το ρημάδι! Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά και... ΠΑΜΕ!

Λέει η μανδάμ: "Δεν ήθελα να κερατώσω τον Χ γι' αυτό δεν τού 'κατσα του Ψ. Μόνο μ' έγλειψε..."

Χελλόοοοο-ουουουουου????????????????????

Ό,τι εσύ κούκλα μου, θά 'μπαινες ας πούμε ξαφνικά σπίτι, θα τον έβλεπες με δυο μπούτια στ' αυτιά, ή θά 'βλεπες ένα κεφάλι ανάμεσα στα πόδια του, και θά 'λεγες: "Ουουουφφφ!!! Ευτυχώς! Δεν με κερατώνει το μωρό μου, δεν της τον έβαλε!!!!!!!"

Ρε, έχουμε τρελλαθεί τελείως? Μπας και το χάσαμε από τότε που ο Κλίντον προσπαθούσε να πείσει την υδρόγειο ότι όταν τσιμπούκωνε την Μόνικα, δεν ήταν σεξ και δεν κεράτωνε την Χίλαρυ???

ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΣ, ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!!!!!!! Που έκανες όοοολα τ' άλλα, εκτός της διείσδυσης, για να μην έχεις και τύψεις...

Μα σοβαρά, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν προκύψει στοματικό σεξ, πρωκτικό σεξ, 69, πινέλο, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο πέραν συνδυασμού "πούτσος μέσα σε μουνί", δεν πρόκειται για ΣΕΞ???????????????????????????

Α σιχτίρ, συγχίστηκα πρωινιάτικο...

11 σχόλια:

Stefanos είπε...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΕΕΕΕΕΣ;;;;
:D :D
κοιτα να δεις, τυχαία μπήκα, και έτυχε να γράψεις σήμερα..
που βοσκεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Androhoristra είπε...

ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να είσαι ο μοναδικός (τουλάχιστον φανερός) αναγνώστης μου, αλλάααα... γουστάρω που είσαι πιστός!!!!!!!!! (Άντε και η μελαΝΙΤΣΑΜΟΥ, ενίοτε)

Γύρισα, κι είμαι και σε φόρμα όπως είδες! Είναι να μην τα πάρω... Κι άλλα τόσα ήθελα να πω, αλλά τεσπα!

Δεν σε ρωτάω αν είσαι καλά, γιατί σε διαβάζω όλον αυτόν τον καιρό, κι έχω πιάσει τα θετικά μηνύματα!

ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ 'ΜΑΙ, ΝΑΙ?????????

Φτου φτου φτου μη σε ματιάξω!!!

Για το θεματάκι δεν θα σολάρεις? Τό 'χεις ξανακούσει εσύ αυτό??????

Για λέγε, για λέγε... Είμαι περίεργη να μάθω αν τέτοιες παπαριές είναι γυναικείο προνόμιο ή έχεις συναντήσει κάτι αντίστοιχο και σε άντρες!

Stefanos είπε...

A όχι είναι και αντρικό προνόμιο. Μέχρι εγώ το λέω!! :p
(για πλάκα προφανώς) :p
Eίναι γνωστό ότι ο πεοθηλασμός δε μετράει :p

Αόρατη Μελάνη είπε...

Τι είναι το πινέλο?

(σαράντα χρονώ γυναίκα, να μην ξέρω, ντροπή δα - άσε που ως φαίνεται μπορώ και να το κάνω χωρίς να κερατώνω τον άντρα μου, άρα με ενδιαφέρει διακαώς).

Androhoristra είπε...

Καλώς το κορίτσι μας!

Έλα ρε που δεν ξέρεις... Το ξέρεις! Ίσως απλά να μην ξέρεις ότι το λένε έτσι. (Είναι μία ονομασία που συναντάται κατά κόρον στον Μέγα Ανατολικό, αλλά "ακούγεται" και στην καθομιλουμένη).

Πως να το πω τώρα έτσι ώστε να μην μου το μπανάρουν το μπλογκάκι μου στο τέλος...???

Λοιπόν: Είναι ο διά της τριβής ερεθισμός των γεννητικών οργάνων μεταξύ τους. (Ανδρικών και γυναικείων. Για άλλους συνδυασμούς υπάρχουν άλλες ονομασίες.)

Τό 'χουμε τώρα???

Stefanos είπε...

Αχ ο Μέγας Ανατολικός..
Πως έγραψε ο παλιοπ.. 8 τόμους με το ίδιο ακριβώς πράγμα και θεωρήθηκε και αριστούργημα..

αχ τα άτριχα ροδάκινα :p

Androhoristra είπε...

Μωρέ κι εγώ αριστούργημα το θεωρώ, αλλά υποθέτω για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που αφορούν τη λογοτεχνία...

Εσύ για τα άτριχα ροδάκινα...
Εγώ για τις ευμεγέθεις βανάνες...

Ανώνυμος είπε...

arelis.gr

περιεχει ερωτονομικον με τις πιο τολμηρες σεξουαλικες φαντασιωσεις ολων των ειδων
ακαταλληλο για ηλικιες κατω των 18 ετων

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ
Αγαπητή Αντροχωρίστρα,
Σου γράφω γιατί με έχει εντυπωσιάσει ο «έξω απ΄τα δόντια» τρόπος που μιλάς, ελπίζοντας πως οι συμβουλές που θα μου δώσεις ΔΕ θα είναι αντιπροσωπευτικές του ονόματός σου! Και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ:
Είμαι παντρεμένη με 2 μωρά παιδιά & με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12 χρόνια. Παντρευτήκαμε από τρελό πραγματικά έρωτα & εγώ προσωπικά έχω την αίσθηση πως είμαστε ακόμη ερωτευμένοι (ίσως όχι καψούρηδες αλλά σίγουρα ερωτευμένοι) ο ένας με τον άλλο! Η ερωτική μας ζωή ήταν & είναι πάντοτε έντονη & ζωηρή, χωρίς ταμπού & πουριτανισμούς, απολαμβάνουμε πραγματικά τον έρωτα & ο ένας το κορμί του άλλου. Το πρόβλημά μου είναι πως εδώ & 2 περίπου χρόνια ο καλός μου (δεν μου αρέσει να τον βλέπω απλά σαν σύζυγο) επιμένει να με πιέζει να κάνουμε ερωτικό τρίο με οποιονδήποτε νεαρό εγώ επιλέξω, κατά προτίμηση όχι ντόπιο (πράγμα καθόλου δύσκολο καθώς ζούμε σε πολύ τουριστική περιοχή)…
Λέει πως θα μου αρέσει πάρα πολύ κι ακόμη πως κι εκείνου θα του αρέσει να βλέπει κάποιον άλλο να με ικανοποιεί ερωτικά ταυτόχρονα με τον ίδιο.
Σ΄εμένα από την άλλη, εάν δεν μου έκανε ο ίδιος τέτοια πρόταση δε θα περνούσε πιθανότατα ποτέ από το μυαλό μου το σκηνικό αυτό για τον εαυτό μου! Έχω την τύχη να είμαι κατά κοινή ομολογία πολύ ωραία-εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά όσον αφορά το χαρακτήρα μου είμαι μάλλον ντροπαλή & σίγουρα συναισθηματική. Τον άντρα μου τον αγαπώ αληθινά & δε διανοούμαι να τον απατήσω, εξάλλου είμαι απόλυτα καλυμμένη ερωτικά απ΄αυτόν & για μένα δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η συζήτηση. Του το έχω πει φυσικά επανειλημμένα αυτό, όμως εκείνος εκτός του ότι μάλλον δεν με πιστεύει, επιμένει σε σημείο που έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αλλά & να ενοχλούμαι. Γιατί για μένα είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να χρησιμοποιείς ερωτικά βοηθήματα με τον σύντροφό σου ή να βλέπεις μαζί του πορνό από το να πηγαίνεις με άλλους… Εξάλλου, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι πως είναι δυνατό ένας άνθρωπος που αγαπάει ειλικρινά να θέλει να δει τον άνθρωπό του με τρίτο άτομο! Δε θα ήταν πιο φυσιολογικό να αγωνιά μην τυχόν δεθώ & συναισθηματικά με τον άλλο άντρα; Ή μην τυχόν αυτός ο άλλος αρχίσει να μου αρέσει περισσότερο από τον ίδιο;;;
Εν πάσει περιπτώσει, από εσένα αντροχωρίστρα μου, θέλω εκτός από τη γνώμη σου για το τι θα έκανες στη θέση μου & καμμιά ιδέα για το τι να του πω για να πάψει πια να μου κάνει αυτή τη συζήτηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μια γυναίκα που δεν μπορεί να πει το πρόβλημά της ούτε καν στις κολλητές της γιατί ξέρει εκ των προτέρων πως εκείνες θα την χαρακτηρίσουν ανόητη…
Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιείς για μένα το nick "αγριόγατα" που είναι το nick μου απ΄το σχολείο!
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά στο post σου & η δική μου γνώμη είναι πως η κυρία που περιγράφεις δεν έκανε τίποτε λιγότερο από ότι εάν ολοκλήρωνε την πράξη με τον εραστή της!
Μου θύμισες δε κάποιες κοπέλες παλιές γνωστές μου, που ήθελαν να είναι "παρθένες" στον σύζυγο & έκαναν τα πάντα με τους κατά καιρούς φίλους τους από ...την πίσω πόρτα! Μέχρι που για μία απ΄αυτές & μετά από ένα ψιλομπάχαλο που είχε αυτή προκαλέσει σε 2 κολλητούς όταν την έπιασε ο ένας που ήταν & το αγόρι της τότε, σε ερωτική συνεύρεση μέσα σε αυτοκίνητο με τον κολλητό του (πάλι εννοείται από ...την πίσω πόρτα), γι΄αυτή λοιπόν τότε είχε κυκλοφορήσει το εξής πονηματάκι: από μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα...
Υποκρισία στο έπακρο δλδ!
Σε φιλώ,
Αγριόγατα

Androhoristra είπε...

@Αγριόγατα

Μαζί με τα φθινοπωρινά φύλλα, ήρθε και η Αντροχωρίιιστραααα...

Συγνώμη που άργησα τόσο, αλλά σαν παιδί κι εγώ έκανα διακοπούλες!

Άκρως ενδιαφέρον το θέμα, κι εξυπακούεται ότι θα γίνει ανάρτηση άμεσα.

Σχετικά με το σχόλιό σου για την ανάρτηση: Η εν λόγω κοπέλα τι είπε όταν την τσάκωσε? "Είχα σκύψει να πιάσω κάτι πού 'πεσε κάτω από το κάθισμα και μήτε που τον πήρα χαμπάρι αυτόν που μου λέτε από πίσω μου!"?????

Ααααχ, όπως τό 'πες, η υποκρισία σ' όλο της το μεγαλείο. Και ξέρεις ποιο είναι για μένα το χειρότερο? Που κοροϊδεύουν τον εαυτό τους πρώτα. Αν "μεταχειρίζεσαι" έτσι τον εαυτό σου, πως περιμένεις να σου φερθούν οι άλλοι? Τέλος πάντων...

Θα τα πούμε σύντομα στην επόμενη ανάρτηση με το θέμα σου, χαιρετώ, και σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και την εμπιστοσύνη σου!