Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΡΥΟ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΟ

Μάλλον ο Θεός με τιμωρεί προκαταβολικά, γι' αυτά που πρόκειται να γράψω... Δεν εξηγείται αλλιώς! Παλεύω εδώ και ώρα να κάνω κόπυ-πέιστ το σχόλιο της αναγνώστριας που θα απασχολήσει την παρούσα ανάρτηση, όπως κάνω πάντα σ' όλες τις αναρτήσεις, είναι και το όλο κόνσεπτ αυτό εξάλλου σε τούτο το blog. Ρε με τίποτα, όμως!!!! Ούτε με δεξί κλικ, ούτε με Ctrl+V... Με καμμία Παναγία!!!!!!!!! Φυσικά μου είναι αδύνατον να το αντιγράψω όλο αυτό με το χέρι, ούτε φυλακισμένος δηλαδή... Αν είναι να καθόμουν να δακτυλογραφώ, έκανα και καμμιά δουλειά του γραφείου, να μην πληρώνομαι και τσάμπα την αντίστοιχη ώρα...

Ζητώ συγνώμη από τη φίλη Αγριόγατα και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι να προσπαθήσω άλλη μέρα να το προσθέσω, μπας και πιάσει.

Ζητώ συγνώμη από όλους που θα σας βάλω στον κόπο, αλλά αν θέλετε να δείτε το "γράμμα" της φίλης Αγριόγατας, και να καταλάβετε για τι μιλάμε, θα πάτε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση και θα το βρείτε στο τρίτο από το τέλος σχόλιο.

Περιληπτικά αναφέρω πως η φίλη μας η Αγριόγατα έχει έναν ευτυχισμένο γάμο που διαρκεί 12 χρόνια, έχει δύο μικρά παιδάκια, όλα καλά όλα όμορφα, μόνο που... τελευταίως ο σύζυγός εξέφρασε την επιθυμία να βάλουν κι έναν τρίτο στην παρέα. Όχι κάποιον συγκεκριμένο... όποιον διαλέξει και γουστάρει η Αγριόγατα. Αρκεί να την δει να κάνει σεξ με άλλον άντρα, κάτι το οποίο βρίσκει ερεθιστικό. Η ίδια όμως δεν συμμερίζεται αυτήν την άποψη, νιώθει άβολα και αρχίζει να νιώθει και άσχημα από την πίεση της συνεχούς "απαίτησης" αυτής. Ελπίζω να μην μεταφέρω κάτι λάθος, το ρεζουμέ προσπάθησα να βγάλω.Αγαπητή Αγριόγατα,

Κατ' αρχάς δεν έχει νόημα να σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου, που με ρώτησες, γιατί εγώ δεν είμαι εσύ. Αυτό που εσύ απορρίπτεις και σε φέρνει σε τόσο δύσκολη θέση, είναι για μένα συγκεκριμένα η υπέρτατη φαντασίωση κι έχω ψοφήσει από τη ζήλια μου που έχεις τέτοιο άντρα! Συνήθως, οι άντρες είναι συντηρητικοί με τις ΜΟΝΙΜΕΣ συντρόφους τους, το τονίζω αυτό το ΜΟΝΙΜΕΣ. Έχουν μια τάση να διαχωρίζουν "αυτή που είναι για σπίτι" με "αυτή που είναι για κρεββάτι". Μέγα σφάλμα, και λόγος για άπειρους αποτυχημένους γάμους και μακροχρόνιες σχέσεις. Οπότε ακόμα και οι πιο προχωρημένοι, άντε στο τσακίρ κέφι, ΑΝ γούσταραν τρίο, θα επέλεγαν να είναι γυναίκα το τρίτο πρόσωπο. Δεν υπάρχουν πολλοί που θα άντεχαν να δουν την γυναίκα που αγαπούν και είναι ερωτευμένοι, να την πηδάει άλλος. Ελάχιστες πρέπει να είναι οι εξαιρέσεις, και μία εξ αυτών έλαχε σε σένα (τυχερήηηηη!!!!! γκρρρρρρρρ!!!!!!!!).

Αυτό όμως που εγώ γουστάρω και θά 'κανα κωλοτούμπες αν μου το ζητούσε ο δικός μου, εσένα σε φρικάρει! Οπότε τι νόημα θα έχει αν σου πω: "Εγώ τι θά 'κανα??? Ουουουου!!! Σερνάμενοι θά 'φευγαν από τα "χέρια μου" οι τουρίστες της περιοχής! Θα κατέβαινε κλιμάκιο του Υπ. Τουρισμού στον τόπο μας να εξακριβώσει τα αίτια της απότομης αύξησης εισροής τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή για να τα εφαρμόσουν και αλλού!" Θα σε βοηθούσε κάτι τέτοιο? Μάλλον όχι... Ούτε έχει κανένα νόημα να αναλύσουμε γιατί να μην σου αρέσει (ρε γαμώτο, συμπληρώνω εγώ), καθώς το "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" κολλάει ταμάμ εδώ!

Τώρα για το πως να το χειριστείς... Ο σύζυγος γιατί επιμένει? Μήπως το "όχι" σου δεν είναι ορθό-κοφτό? Μήπως στέλνεις λανθασμένα μηνύματα του τύπου "αχ καλέ μη" που οι άντρες τα ερμηνεύουν (και καλά κάνουν) ως "θέλει, αλλά για να μην την περάσω για πουτάνα, κάνει τη δύσκολη"? Παίζει κι αυτό, νομίζω. Ίσως για κάποιους λόγους πιστεύει ότι κατά βάθος μπορεί να θες, αλλά φοβάσαι τις τυχόν συνέπειες στη σχέση σας. Αν είσαι 100% σίγουρη πως δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να το κάνεις εσύ αυτό, είναι εντελώς έξω από σένα, φρόντισε να γίνει σαφές. Αρχικά αυτό συμβουλεύω λοιπόν, για να πάψει να υπάρχει η πιέση, εκτός αν δεν έχει πέσει έξω ο άνθρωπος και όντως θες το "σπρωξιματάκι" σου, το οποίο δεν είναι κακό. Μακάρι να ήξερα σίγουρα αν that's the case, να σε σπρώξω εγώ, θα το έκανα πανεύκολα! Αλλά αν it's not the case, θα σε φρικάρω χειρότερα περιγράφοντάς σου τα συν μιας τέτοιας φάσης. Μπορείς αν θες να το κάνουμε μέσω μέιλ αυτό, μην ντραπείς, ναι? Όπως και νά 'χει οφείλει να σεβαστεί τα θέλω και τα μη θέλω σου. Πέρασέ το αυτό το μήνυμα.

Αν υποθέσουμε τώρα ότι το πιάνει επιτέλους ο σύζυγος το υπονοούμενο και καταθέτει τα όπλα και δεν στα ξαναζαλίζει: τι σε απασχολεί? Φοβάσαι κάτι? Κάποια επίπτωση στη σχέση σας? Κατ' αρχάς, επειδή το θυμήθηκα τώρα κιόλας, να μην σε απασχολούν αυτά που είπες περί "πως γίνεται αφού μ' αγαπάει να με δει με άλλον", κλπ. Δεν ξέρουμε πως γίνεται, κι ούτε μας νοιάζει στην τελική τι τον φτιάχνει τον κάθε άνθρωπο στο σεξ. Δεν θα κάνουμε ψυχανάλυση πως και γιατί. Ισχύει, τέλος. Το συναίσθημα δεν έχει να κάνει. Για μένα δεν έχεις να φοβάσαι κάτι σχετικά με τα συναισθήματά του για σένα, γιατί αν σε είχε ψιλοχεσμένη πλέον, δεν θα έκανε προσπάθειες να κρατάει ζωντανή την ερωτική σας ζωή. Ακόμα κι αν κάποιος μένει σε ένα γάμο λόγω παιδιών (πολλοί άντρες το κάνουν αυτό), δεν νομίζω πως κάθεται να την παλεύει να λειτουργεί και η σεξουαλική ζωή... Την αφήνει την άλλη να μαραίνεται και ψάχνεται αλλού για το κρεββάτι του! (Να τονίσω πως αυτά, δεν είναι απόλυτοι κανόνες και πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις κλπ, αλλά συνήθως μιλάμε με γνώμωνα την πλειοψηφία. Και η πείρα μας έχει δείξει ότι κάπως έτσι πάει το πράγμα.). Άρα οι ενδείξεις τείνουν προς το ότι ο άντρας σου σε αγαπάει και θέλει να περνάτε καλά ΜΑΖΙ. Σού 'φυγε αυτή η έννοια? Πάμε στο αρχικό ερώτημα της παραγράφου πάλι λοιπόν. Φοβάσαι τις συνέπειες του "όχι" σου? Τι νομίζεις πως μπορεί να συμβεί? Κάτσε και σκέψου τα αυτά, και συζήτησέ τα μαζί του. Μην κάνω εγώ τώρα σενάρια και βάσει υποθέσεων σου λέω πιθανές "λύσεις". Ο ιδανικότερος άνθρωπος για να σου διαλύσει (ή να σου ενισχύσει) τέτοιες ανασφάλειες, είναι ο άνθρωπός σου. Κουβέντιασέ τα. Πες του ότι "εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ! Τι σημαίνει αυτό για σένα? Πόσο σημαντικό είναι? Αν δεν το κάνω πως θα νιώΣεις ή πως θα νιώΘεις στο εξής? Αλλάζει κάτι για μας?" Ενδεικτικά σου δίνω κάποια ερωτήματα, εσύ θα την βρεις την άκρη ανάλογα με τα θέματα που σε βασανίζουν. Το σημαντικό είναι ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα σε κάτι, αν εξακολουθείς να θες να συζητήσουμε κάτι άλλο που δεν "τό 'πιασα" από το γράμμα σου, ή να επεκταθούμε σε κάτι που ειπώθηκε ήδη. Όπως και νά 'χει εδώ είμαι, και γι' αυτό υπάρχουν τα σχόλια ανοιχτά σε κάθε ανάρτηση. Μια τελευταία ιδέα μόνο. Ιδέα, έτσι? Όχι συμβουλή!

Θα σας βοηθούσε υποθέτω να βρείτε κάτι ενδιάμεσο. Δεν ξέρω τι, εσείς θα το βρείτε. Να κάνει ένα βήμα πίσω εκείνος, κι ένα μπρος εσύ, μπας και βρείτε κάτι που θα χαρείτε και οι δύο. Π.Χ. να πάτε κάπου για ποτό και να κάθεστε χώρια, αλλά να βλέπει κατά το δυνατόν ή ακόμα και να ακούει ο άντρας σου τι γίνεται, κι εσύ να "παίξεις" μ' έναν άγνωστο. Το πόσο θα το προχωρήσεις θα εξαρτάται από σένα. Μπορεί να είναι από βλεμματάκια και χαμογελάκια, μέχρι... flashing!, δεν ξέρω που μπορείς να φτάσεις! Και ξέρεις? Ίσως κι εσύ να μην ξέρεις που μπορείς να φτάσεις και να σε εκπλήξει (ευχάριστα) ο εαυτός σου. (Αν δεν ξέρεις τι είναι το flashing, είναι αυτό που δεν φοράς εσώρουχα κάτω από τα ρούχα σου και φροντίζεις - σε δημόσιους χώρους συνήθως - να "δείχνεις" σε κάποιον λίγο βυζάκι... λίγο κωλαράκι... λίγο μουνάκι... και μετά στα καπάκια "κυρία" πάλι! Είναι άκρως ερεθιστικό και γι' αυτήν που τα δείχνει και για αυτόν που τα βλέπει!!!). Το flashing μπορείτε να το κάνετε και μεταξύ σας σε κάποιο δημόσιο χώρο. Μη σου πω, αν το κάνετε μεταξύ σας, ότι μπορείς, αντί να προσέχεις να μην σε δει άλλος, να επιδιώξεις να σε δει άλλος, αλλά και καλά δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι ότι βλέπει κι αυτός! Μπορεί ο άντρας σου να γουστάρει, έστω και το ότι κάποιος τρίτος σε παίρνει μάτι, χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσετε στα... ενδότερα!

Άλλη ιδέα: Με το ίντερνετ πως τα πάτε? Αν είστε εξοικειωμένοι, βάλτε τα παιδιά για ύπνο, κλειδωθείτε κάπου με τον υπολογιστή, και κάντε "τρελλίτσες" on camera για αγνώστους, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά σας. Ή να το κάνεις εσύ, κι αυτός να βλέπει. Το να σε βλέπει να λες τ' ακατανόμαστα σ' έναν άγνωστο ή να τα κάνεις κιόλας παράλληλα στην κάμερα, μπορεί να έχει έπανω του την ίδια ή αντίστοιχη επίδραση με το να τα έκανες πραγματικά. Αν δεν έχετε web cam, τραβήξτε βιντεάκι με τα κινητά σας και ανεβάστε τα στα σχετικά σάιτ. Κάντε ό,τι γουστάρετε τέλος πάντως, είναι εξαιρετικό ξεκάβλωμα το ίντερνετ για άτομα με έντονη σεξουαλικότητα που δεν θέλουν όμως προσωπικές επαφές για τον Α ή Β λόγο.

Δεν ξέρω... μερικές ιδέες έριξα... δείτε τσόντες, πάρτε ιδέες! Οι τσόντες είναι εκπαιδευτική τηλεόραση για τέτοια θέματα! Εγώ που με είχα και για προχωρημένη, δεν σταματώ να "ενημερώνομαι" και μένω έκπληκτη όταν ανακαλύπτω κάτι καινούργιο, εκεί που νόμιζα πως τα ξέρω όλα (χωρίς να σημαίνει πως τα έχω κάνει και όλα, έτσι?). Βλέπεις κάτι, σου κάνει ή δεν σου κάνει κλικ, και αν σου κάνει, το εφαρμόζεις και ανανεώνεσαι.

Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα σε κάτι, και ... είπαμε! Εδώ είμαι, ναι?

Καλούς πειραματισμούς εύχομαι!!!

11 σχόλια:

Prophet Estarian είπε...

Εγώ θέλω να το κάνω με 3 γυναίκες.

Androhoristra είπε...

Αυτό έχεις να πεις βρε?

Έχω γράψει τα 12 ευαγγέλια, έχω αλλάξει λουκ... κι εσύ έχεις να πεις αυτό?????????????????????

Εεεεεεεεεεεε??????????????

(Μια χαρά σε βρίσκω, υγιέστατο!!!)

Σματς!

Υ.Γ. Σ' αφήνω, να ετοιμάσω τον λόγο μου για την ομιλία του Προέδρου εν όψει των εκλογών... Θα με συμπεριλάβετε πάλι, δεν θα με συμπεριλάβετε? Μην ετοιμάζομαι τσάμπα!!! (Αποτρίχωση, μανικούρ, πεντικιούρ, μιζ αν πλι, διάφραγμα...)

Prophet Estarian είπε...

Εννοείται πως θα σε συμπεριλάβουμε στο ψηφοδέλτιο, είσαι καλά..
Πρέπει να περάσεις από εξετάσεις όμως. Πάλι.
Ξέρεις.. :p κάστινγκ :p
Να φέρεις και 2 φίλες σου :p
Ο Πρόεδρας

Prophet Estarian είπε...

Όσο για τα προβλήματα των ζευγαριών, τι να πω, εκτός του ότι αν δεν είχαν παντρευτεί, τέτοια προβλήματα δε θα χαν :p

Androhoristra είπε...

@Prophet Estarian

Εσένα ή το προεκλογικό κλίμα σ' έχει βαρέσει, ή οι αναθυμιάσεις από τη ζύμωση της μπύρας που φτιάχνεις, δεν εξηγείται αλλιώς...

3 σχόλια, κι ούτε μια σοβαρή κουβέντα... πι-τού σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλη Αντροχωριστρούλα,
έχω εξελίξεις!!!!!!! Μετά από άλλη μια επίμονη προσπάθεια του καλού μου να με πείσει να το κάνουμε, του ανακοίνωσα πως "έχω πάρει ΗΡΩΙΚΕΣ αποφάσεις!"... Πως δλδ αποφάσισα όχι απλά να το κάνουμε με 3ο άντρα αλλά με 2ο ζευγάρι... Swingers δλδ! "Για να δω κι εγώ πώς θα αισθάνομαι όταν θα τον βλέπω με άλλη γυναίκα". Και τον έστειλα αδιάβαστο κυριολεκτικά τον καλό μου!!!!!
Μου είπε μάλιστα "πολύ προχωρημένη σε βρίσκω" (εμένα, τον εαυτό του καθόλου!)!
Ε, μα βαρέθηκα πια 2 ολόκληρα χρόνια να είμαι εγώ η οπισθοδρομική της ιστορίας, η δειλή, η παλαιομοδίτισσα. Άλλα κόλπα δε θέλει; Θα τα έχει! Και να δούμε ποιός από τους δύο θα περάσει καλύτερα!
Δεν ξέρω ειλικρινά αν το θέλω πραγματικά, όμως το αποφάσισα & δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Στο κάτω-κάτω, αισθάνθηκα με την πρόταση που του έκανα σα να του έκανα "κίνηση ρουά-ματ" if you know what I mean...
Mε την προϋπόθεση βέβαια πως το άλλο ζευγάρι δε θα είναι από το νησί. Και νομίζω τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι πως πολύ σοφά έπραξα που του το ζήτησα, μια που βγήκα έτσι από το τέλμα που με είχε βάλει η εμμονή του 2 ολόκληρα χρόνια τώρα!
Αλλά δε θα το πιστέψεις: εκεί που 2 χρόνια με έπρηζε μ΄αυτή την ιστορία, ξαφνικά άρχισε με μεγάλη διπλωματία να υπαναχωρεί... Γιατί λέει, αν γίνουμε μέλη σε swingers club θα πρέπει να στείλουμε φωτογραφίες μας & ίσως μας δει κανένας γνωστός, κ.λ.π. Όχι πες μου, θα φταίω εγώ τώρα να επιμείνω & να το απαιτήσω; Που για 2 χρόνια ήταν το μόνιμο θέμα συζητήσεώς μας (κι ας ήξερε τις απόψεις μου & το πώς ένιωθα) αλλά ξαφνικά τώρα κάνει πίσω;;;
Συμπέρασμα; Άβυσσος η ψυχή των αντρών!!!
Φιλάκια,
Αγριόγατα

@Αγαπητέ Προφήτα, να συμπεράνω πως με 2 γυναίκες το έχετε κάνει ήδη & γι΄αυτό τώρα γουστάρετε να πάτε με 3 ;
Μωρέ "σόδομα & γόμορα" έχουμε γίνει τρομάρα μας...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι όμως απαράδεκτη:
Αντροχωρίστρα μου, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμάααααααα που μπήκες στον κόπο να γράψεις τα ...12 ευαγγέλια! Και που τα έγραψες με τον πραγματικά υπέροχο τρόπο γραφής σου! Το καλό που κάνεις να στο δίνει ο θεός σε ...οργασμούς βρε!
Ματαξαναφιλάκια,
Αγριόγατα (again)

Androhoristra είπε...

@Αγριόγατα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Νά 'σαι καλά, μού 'φτιαξες τη μέρα!!!

Πως τα γουστάρω αυτά που ο "μαθητής" ξεπερνάει το "δάσκαλο"!!!!!!!

Μ' αρέσει που σε πήγαινα και λάου-λάου μη σε τρομάξω...

Επί του θέματος: Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις αμέσως φωτό. Εκτός αν μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο σάιτ. Υπάρχουν περιπτώσεις που ανοίγεις απλά ένα λογαριασμό, δίνεις κάποιες πληροφορίες, ξεκινάς το λακριντί από ΜΣΝ κι αν νιώσεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια, προχωράς και στα περαιτέρω... Έτσι διασφαλίζεσαι κατά το δυνατόν.

Δύο τελευταίες συμβουλές:

α) Αν προχωρήσετε σε κάτι, προσέξτε ΦΥΣΙΚΑ την προφύλαξή σας και πλέον στους καιρούς που ζούμε, προσέξτε την επιλογή του χώρου, για να μην σας δείτε να φιγουράρετε σε κανά βιντεάκι στα σχετικά σάιτς.

β) Μην κάνεις ποτέ τίποτα που δεν θες, μόνο και μόνο για να πείσεις κάποιον ότι είσαι κάτι που δεν είσαι, ή για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον, ακόμα κι αν πρόκειται για τον ίδιο τον άντρα σου. Αυτά δεν είναι μόδες, δεν είναι μαγκιές... Η σεξουαλική συμπεριφορά του καθενός, είναι μοναδική και - πρέπει να είναι - απόλυτα σεβαστή.

Androhoristra είπε...

Με αφορμή το παραπάνω, κάτι προς όλους:

Δεν κρίνω, δεν κατακρίνω, δεν προωθώ, δεν επικροτώ, δεν, δεν, δεν, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

Δεν θα με δείτε ποτέ να λέω, ότι η μία είναι σωστή και η άλλη είναι λάθος.

Το μόνο που - ελπίζω ότι - κάνω, είναι να σας βοηθάω να συζητάτε πράγματα που σας απασχολούν, και λόγω της φύσης τους, ντρέπεστε να συζητήσετε με τον περίγυρό σας.

Το λέω γιατί καμμιά φορά έτσι χύμα που τα λέω, φοβάμαι μην παρεξηγηθώ ότι ... σπρώχνω τον κόσμο στην ακολασία!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαφθορέα μας! :D

Prophet Estarian είπε...

Πες μας κανα γειά καλέ!! εχάθης!!