Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (?)

Ο/Η Prophet Estarian είπε...

Γιατρέ μου, απορία
Έχω μια σχετικά βίαιη τάση κατά τη διάρκεια της πράξης.
Ενίοτε μου βγαίνει ένα μπρουτάλ, ένα "κάτσε μωρή να σε σκίσω σα σαρδέλα".

Παρατήρησα οτι συνέβη μετά από ερωτικό μαραθώνιο με γυνή που ζήταγε απεγνωσμένα να φάει χοντρά χαστούκια.

Είναι κακό; Να ανησυχώ;

6 Μάρτιος 2008 1:49 μμ


Βρήκε καλό σέρβις και μας ξανάρθε ο εν λόγω πελάτης. Επειδή τον έχουμε κατασυμπαθήσει, κι επειδή δεν έχουμε κι άλλον δηλαδή, πάμε να δούμε το θεματάκι του.


Καλέ μου Εστάριαν,


Για όλα υπάρχει μια αρχή. Το ότι δοκίμασες κάτι και σου άρεσε, δεν σημαίνει ότι ήσουν «κάπως» κι έγινες «αλλιώς». Απλά δεν είχε βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα σε ξεκλειδώσει. Βρέθηκε, και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Και περάσατε και οι δύο (ελπίζω!!!) ωραιότατα, γι’ αυτό κι εσύ θα ήθελες να το επαναλάβεις. Λογικόν και υγιές.


Πριν προχωρήσω στο συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω κάτι που είναι το μότο μου, και κολλάει σ' όλες τις περιπτώσεις που τους περισσότερους σας ανησυχούν, "καλέ μήπως είμαι άρρωστος", και τέτοια:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ,
ΑΡΚΕΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 18
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.
(Αυτό το τελευταίο, αμέσως αμέσως αποκλείει τα ζώα.
Όσο και να τα ρωτάτε, δεν πρόκειται να συναινέσουν).

Και συνεχίζω...

Άλλος άνθρωπος μας βγάζει το τρυφερό μας, άλλος μας βγάζει το κωλοπαιδαρέ (για άντρα)/πουτανέ(για γυναίκα) μας, ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μας βγάζει και το ένα και το άλλο ανάλογα τη φάση. Τίποτα δεν είναι προς ανησυχία. Όσο περνάνε και οι δυο καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και τα μπινελικάκια, και τα χαστουκάκια, αλατοπίπερο είναι...

Επειδή όμως το τρυφερό, δεν θεωρείται «προβληματική συμπεριφορά», αντιθέτως η βία και ο εξευτελισμός, είναι, το θέμα είναι να ψαχτούμε στο κατά πόσο αυτές οι συμπεριφορές αφορούν αποκλειστικά και μόνο ένα πικάντικο παιχνιδάκι με τον/την σύντροφό μας, ή αφορούν το σύνολο της συμπεριφοράς μας. Σίγουρα υπάρχουν κάποια όρια, κάποιες διαχωριστικές γραμμές, άλλες φορές λεπτές, κι άλλες φαρδιές-πλατιές.

Υπάρχει η περίπτωση να είσαι με κάποιον τον οποίο εκτιμάς, σέβεσαι, κι όταν τον ξεμοναχιάζεις γουστάρεις να παίρνετε ρόλους. Δεν μιλάω απαραίτητα για μακροχρόνια ή σοβαρή σχέση. Ακόμα και σε one night stand θεωρώ δεδομένο (ως υγιές), ότι ο άλλος μου βγάζει κάτι θετικό και ξεκινάω να προχωρήσω τόσο πολύ μαζί του. Δεν ξεκινάω για να τον βλάψω! Στην πορεία, όταν βρισκόμαστε σεξουαλικά, πειραματιζόμαστε και βρίσκουμε κάποιους κοινά αποδεκτούς κώδικες και περνάμε και οι δύο καλά. Αν αυτοί οι κώδικες περιλαμβάνουν ρόλους της μορφής μου συζητάμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που μόλις ολοκληρωθεί η επαφή, εξακολουθούμε να τρέφουμε τα ίδια συναισθήματα για τον/την παρτενέρ μας. Από απλή συμπάθεια στην αρπαχτή, μέχρι βαθιά αγάπη για τον/την από χρόοοονια σύζυγό μας.

Η άλλη περίπτωση είναι να μην μπορείς να κάνεις σχέση, να θεωρείς ότι όλες οι γυναίκες είναι καριόλες και να πληρώνεις πουτάνες για να κάθονται να τις βρίζεις, να τις φτύνεις και να τις μπατσίζεις, για να καταφέρεις να αποδώσεις σεξουαλικώς. Και το να απευθύνεσαι σε επαγγελματίες είναι η καλύτερη περίπτωση. Μην το πιάσω όταν ξαμολιέσαι και το παίζεις γόης, ρίχνεις το γκομενάκι και μετά το σαπακιάζεις στο ξύλο. Αυτού του είδους η διαταραχή, έχει και το αντίστοιχό της πρότυπο στις γυναίκες. Είναι το: δεν αξίζω τίποτα, καλά μου κάνουν, μόνο τέτοια συμπεριφορά μου αξίζει, μην πω και χειρότερη.

Κάπου ανάμεσα τις δύο αυτές περιπτώσεις υπάρχει φυσικά και το γκρι. Ανάλογα με το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται σε κάποιο από τα δύο άκρα, ας αναλογιστεί ο καθένας αν και κατά πόσο χρειάζεται βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Εσύ, καλέ μου πελάτη, που ανήκεις;;;;;; Γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι μια χαρά παιδί;;; (Έως και ο «άντρας ο σωστός ο πρόστυχος»;;;;;)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Και να τονίσω για άλλη μια φορά, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη προφανές, ότι εδώ είναι το τελευταίο μέρος που θα απευθυνθεί κανείς αν χρήζει βοηθείας ειδικού. Εδώ απλά κουβεντιάζουμε ελεύθερα, και αν μας παίρνει – αναλόγως το θέμα – κάνουμε και την πλακίτσα μας. (Γι’ αυτό και βάζω αντίστοιχα labels, για να ξέρει κανείς τι πρόκειται να διαβάσει. Μέχρι στιγμής τα θέματα ήταν μόνο στις κατηγορίες «Χαβαλεδιάρικα» και «Ντεμί Σαιζόν». Αν παραστεί ανάγκη, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν και τα «Σοβαρά, τώρα!». Αλλά ποτέ μα ποτέ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!!!! Οι ειδικοί υπάρχουν αλλού, φροντίστε να απευθύνεστε στα σωστά μέρη και ανθρώπους!!!!!!)

33 σχόλια:

Stefanos είπε...

Iατρέ μου, με πιάσατε επακριβώς.. Τι ρωτάς που ανήκω, αφού το χεις πιάσει το νόημα με το καλημέρα.. (Ανησυχώ όμως ότι είμαι ίσως πολύ ανοιχτό βιβλίο και θα τα πάρω ο προφήτης..)
Ευχαριστώ δια την απάντηση και για τα κολακευτικά σχόλια.
Μου φτιάξατε την ημέρα!!
Δια αυτό σας ασπάζομαι σταυρωτά, για να μην πω τιποτα άλλο, βλέπουν και παιδιά..

Stefanos είπε...

Ιατρουδάκο μου καλησπέρα!! :D
Σου χω κανονικά μεγάλη και σοβαρή απορία, αλλά άσε θα το λύσω μόνος μου αυτό... :D
Μήπως θέτε να σας στείλω καναν ουρολόγο απο δω πέρα? :p

Androhoristra είπε...

Ένα συγκεκριμένο πούστη μεξικάνο ψάχνουμε... άμα τον δείτε, στείλτε τον!

Stefanos είπε...

χαχαχαχαχα πακετο η στο χέρι?

Androhoristra είπε...

Μμμμ... δεν ξέρω... δεν φαίνεται καλά στη φωτό να σου πω αν θα χρειαστεί να μου τον τυλίξετε για το σπίτι ή είναι από αυτούς που τους τρώω επιτόπου στα όρθια...

Stefanos είπε...

χαχαχαχαχαχαχα... αυτός θα σε φάει ολάκερη και ούτε βοήθεια δε θα προλάβεις να πεις :P
υ.γ : Γιατρέ ξέχνα το ξύλο του ποστ. Άρχισα και αισθάνομαι λαβερμαν και εραστής του ονείρου πάλι :P εχουμε θεμα λέμε :P

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Χελόου ντόκτορ!

Εν πρώτοις να ξεκαθαρίσω ότι βρίσκομαι εδώ ινκονγκνίτα – πάει να πει ότι όλοι θα παριστάνουμε ότι δεν ξέρουμε ποια είμαι (λες και ενδιέφερε κανέναν αυτό). Παρακαλώ να τηρηθεί το ιατρικό απόρρητο.

Λοιπόν, έχω μια υπέροχη σχέση με έναν υπέροχο άντρα. Είμαστε και οι δύο τρελά ερωτευμένοι, ταιριάζουμε θαυμάσια, όσο περνά ο καιρός τόσο αγαπιόμαστε περισσότερο. Υπάρχει μόνο ένα μικρό προβληματάκι: είμαστε παντρεμένοι – όχι μεταξύ μας. Δυστυχώς οι σύζυγοί μας δεν έχουν το απαιτούμενο ανοιχτό πνεύμα για να δεχτούν τη σχέση μας.

Ο σύζυγός μου είναι μια χαρά παιδί, πολύ καλός σύζυγος και καλή παρέα, και με λατρεύει σαν θεά (άλλωστε, ΕΙΜΑΙ θεά). Δεν θέλω να τον πικράνω, άλλωστε καλά περνώ μαζί του, δεν θέλω να τον αφήσω, πού να τρέχω τώρα να μετακομίζω. Βέβαια δεν με τρελαίνει κιόλας, αλλά είμαστε ωραία βολεμένοι, μαγειρεύει κιόλας καμμιά φορά, κάνει και καμμιά δουλειά στο σπίτι, κρατάει και το παιδί για να βγω.

Το κακό είναι ότι αναγκάζομαι να λέω άθλια ψέματα και να κάνω απίστευτες ακροβασίες για να πάω να πιω έναν καφέ (με γάλα και ζάχαρη, αν με εννοείτε), με αποτέλεσμα να κουράζομαι, άσε που μπορεί και να καρφωθώ και να γίνει το έλα να δεις.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Πού τη βρήκατε αυτή τη φάτσα; μου θυμίζει τη δόκτορα Ρουθ ("για ακόμη καλύτερους οργασμούς...").

Androhoristra είπε...

Καλημέρα καλή μουΝίτσα!
(από το Μελανίτσα...)

Το δικό σου θέμα, έχει πολύ ψωμί, και θέλω ν' ασχοληθώ σοβαρά.

Δώσε μου λίιιγο χρόνο, ΟΚ?

Νομίζω ότι βρήκαμε το πρώτο θέμα της κατηγορίας "Σοβαρά, τώρα".

Θα επανέλθω σύντομα.

Χαιρετώ!

Υ.Γ. Μα δεν είναι φοβερή φατσούλα???

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Αυτό το "μουΝίτσα" πολύ μου άρεσε, λέω να το υιοθετήσω, αν δεν σας πειράζει γιατρέ μου! Ταιριάζει με την ψυχοσύνθεσή μου!

Αν λύσετε το θέμα μου, θα σας ευγνωμονεί όλη η ελληνορθόδοξη κοινωνία! (γι' αυτό διάλεξα και το συγκεκριμένο θέμα επειδή έχει μεγάλη απήχηση).

Αν μου επιτρέπετε, ένα σχόλιο στο προηγούμενο θέμα: νομίζω ότι το υποκείμενο δεν είχε κατά νου το σαδισμό, αλλά αυτό το μπρούτο που βγάζουν όλα μα όλα τα αρσενικά (ακόμη και τα πιο γλυκομίλητα, ακόμη και τα πιο λειψανάβατα) σε κάποιες στιγμές του σεξ (ιδίως εκεί λίγο πριν την κορύφωση). Δεν βλέπω να συντρέχει λόγος ανησυχίας, το παλικάρι είναι απολύτως νορμάλ, παραείναι μάλιστα (ίσως αυτό να είναι το πρόβλημά του...)

Androhoristra είπε...

Το νικ κατοχυρώθηκε στην Αόρατη Μελάνη! Γκνταπ! (ήχος σφυριού)

Το θεματάκι σου θα το πιάσω απ' το μαλλί, δεν το συζητώ! Γουστάρω τρελλά! Για να το λύσω όμως... μην έχεις αυταπάτες... Όπως άκουσα να λέει μια φορά ο Μητσοτάκης, και συμφώνησα μαζί του για μία και μοναδική φορά στη ζωή μου (συν ότι ψόφησα στο γέλιο): "Τέτοια θαύματα, μόνο ο Ιησούς Χριστός έκαμνε" (αυτό το είπε ως απάντηση, όταν τον ρώτησαν να σχολιάσει κάτι μαλακίες που έλεγε ο Υπ. Απασχ. για το ασφαλιστικό, όπου και καλά δεν θα μειώνονταν οι συντάξεις, δεν θα ανέβαιναν τα όρια ηλικίας, τα ταμεία θα γέμιζαν λεφτά, ο φορολογούμενος δεν θα επιβαρυνόταν... Και η πίτα σωστή και ο σκύλος χορτάτος δηλαδή...)

Όσο για τον Προφητάκο μου από πάνω... συμφωνούμε βλέπω! Κόβει κι εσένα το ματάκι σου ΝίτσαΜου!

Stefanos είπε...

" ο παλικάρι είναι απολύτως νορμάλ, παραείναι μάλιστα (ίσως αυτό να είναι το πρόβλημά του...)"

TΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ;;;; :p
Δε φτάνει που κάθομαι και εφευρίσκω παπάτζες για να γεμίζεις με θέματα, με λένε και προβληματικό από πάνω :P σε λίγο θα με πούνε και μικροτσούτσουνο εδώ μεσα... :P :P

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

"Δε φτάνει που κάθομαι και εφευρίσκω παπάτζες για να γεμίζεις με θέματα, με λένε και προβληματικό από πάνω"

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, αγαπητέ μου, τον τρώνε οι κότες!!!

"σε λίγο θα με πούνε και μικροτσούτσουνο εδώ μεσα..."

Συ είπας, ω Προφήτα! :D

Androhoristra είπε...

Παιδιά τσάμπα τσακώνεστε.

Τώρα που ήρθε Αθήνα ο Προφήτης, θα δω εγώ και θα σας πω.

Αν δείτε ότι δεν μιλάω, σημαίνει ότι πέρασε και δεν ακούμπησε. (Μικροτσούτσουνο δεν θα βγω να τον πω επί λέξει, δεν μου πάει βρε παιδί μου...)

Αν είναι πλούσια τα ελέη, θα το βροντοφωνάξω όμως, το καλό να λέγεται!!!

Don't worry, λοιπόν, κοντός ψαλμός Αλληλούια...
(το "κοντός' δεν είναι υπονοούμενο, τρόπος του λέγειν είναι!)

Stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Stefanos είπε...

...ωχ θα περάσω και απο εξετάσεις ε...κατάλαβα... :P πότε θα το δώσω το τεστ, να ξέρω να προετοιμαστώ λίγο..:p

Αόρατη Μελάνη είπε...

Γιατρέ μου, βλέπω δεν δίνετε σημεία ζωής και ανησυχώ...
Μήπως σας έβαλα δύσκολα; Μήπως να ξεκινήσουμε από κάτι πιο εύκολο, λιγότερο επιλήψιμο και περισσότερο επιλύσιμο; Τον κύβο του ρούμπικ ας πούμε;
Ή μήπως σας ενθουσίασε τόσο το θέμα που ξεκινήσατε διδακτορική διατριβή;
Αααα, τώωωρα κατάλαβα! Περνάτε τον προφήτη από εξετάσεις και δεν αδειάζετε να ασχοληθείτε με το ιατρείον!

Androhoristra είπε...

Αααααχ καλή μουΝίτσα...

Μακάρι να ήταν τόσο ευχάριστος ο λόγος της αποχής μου και να "εξέταζα" νυχθημερόν τον Προφητάκο μου...

Δυστυχώς η όλη ενασχόλησή μου με τον μπλόγκιον τούτον, γινόταν κατά τις ώρες που ήμουν στο γραφείο και με πλήρωναν για να δουλεύω. Προσφάτως όμως βάλαν κάτι τεχνολογίες του Σατανά για να πάψουν οι εργαζόμενοι να τα ξύνουν όλη μέρα στα μπλογκια και στα φέισμπούκια και δε συμμαζεύεται...

Όπως καταλαβαίνεις, με τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουμε οι περισσότεροι, δυσκολεύομαι πολύ να κρατήσω από το σπίτι την επαφή που είχα από το γραφείο!

Επειδή δεν ξέρω ποια θα είναι η τύχη αυτού του μπλογκ πλέον, για να μην πηγαινοέρχεσαι ματαίως ψάχνοντας μια απάντηση στο φλέγον θέμα σου, θα σε ενημερώσω εγώ όταν ποστάρω, ΟΚ;

Ευχαριστώ θερμά όλους τους πιστούς αναγνώστες μου (τους γνωστούς δύο δηλαδή, Νίτσα & Προφ, εσάς λέω!) για την υπομονή και την αφοσίωσή τους!

Τους ασπασμούς μου!!!!!!!!!!!!!!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Είναι απαράδεκτον! Λογοκρισία εις τον εργασιακόν χώρον! Πού βαδίζομεν πλέον!

Ευτυχώς τα εκατομμύρια αναγνωστών σου σε στηρίζουν! Μην κοιτάς που δεν γράφουν, έχουν μείνει βουβοί από κατάπληξη!

Βάστα γερά γιατρέ μου! Δεν πρέπει να στερήσεις τη βλογόσφαιρα από την στιβαρή παρουσία σου!

Στο μεταξύ θα σου βρω εγώ και άλλα θέματα να έχεις να θεραπεύεις...

Stefanos είπε...

Αχ ηγαπημένη μου πιστή..
Μου ελείψατε σφόδρα!!!
Είστε και στο φεισμπούκι ε; δε σας έχω έβρει γαμώτην!! πιτού σας!!
αναζητήστε με ΤΩΡΑ !! :P

Ανώνυμος είπε...

Γμτ...Και εμένα μου λείψατε, παρόλο που ακολουθώ ηδονοβλεπτική προσέγγιση (Στη γωνία εσύ και μη βγάλεις άχνα!!!!).


thibaios...

Stefanos είπε...

Ιατρέ μου σου χω απορία :
10 χρονια νεότερη, ή 3 χρόνια μεγαλύτερη;; :D :D Εμφανισου επιτέλους!!

Stefanos είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΚΥΡΟ το απο πάνω! :P

Androhoristra είπε...

Καλή μουΝίτσα, σε παρακάμπτω λίγο, γιατί μόλις έσκασε ευκολάκι...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΩΡΕΕΕΕ??????

Επειδή είπες στο καπάκι "άκυρο" νομίζεις θα γλιτώσεις???????

Είναι κριτήριο τώρα αυτό για να επιλέξεις ΑΝΘΡΩΠΟ????? Στα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ μας απασχολούν οι ημερομηνίες, όχι "στσι αθρώποι" !!!!!!!!!

Όταν πέφτεις να κοιμηθείς αγόρι μου, ποια από τις δύο έρχεται και στοιχειώνει τα όνειρά σου;;;;;

ΑΥΤΗ!!!!!!!! ΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!! ΚΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΑ!!!! ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!

Ααααααααχχχχ!!!! Ξεκάβλωσα τώρα... Είχα πάθει ένα στερητικό τόσο καιρό που δεν δασκαλεύω...

Stefanos είπε...

εκτός του οτι καμία δε στοιχειώνει κανένα μου όνειρο, παρεξήγησες το άκυρο.
Ρε τι σας έχει πιάσει και με βαράτε με 15 ρόπαλα όλοι τριγύρω; Για πολύ μαλάκα δε με έχετε περάσει; :D
(ρε λες να είμαι;)
Οτι θα κάνω μαλακία, θα την κάνω, αλλά όχι αυτή που νομίζετε εδώ μέσα! :P

Androhoristra είπε...

Καλημέρα αγορίνα μου!

Το ξέρεις το όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται;;; Για μένα το λέω αυτό όχι για σένα...

Απλά μου έξυσες νεύρωση, και τα μπινελίκια που θά 'πρεπε να κατεβάσω σε άλλον και δεν έχω τ' αρχίδια, τα κατέβασα σε σένα...

Καθόλου για μαλάκα δεν σ' έχω, μακάρι να σου έμοιαζαν μερικοί μερικοί!!!!!!!!!

Όσο για την άλλη τη μαλακία που λες, προχώρα άφοβα, αλλά και με κάποιο μέτρο... Ξέρεις, κουφαίνει, τυφλώνει, βγάζεις τρίχες στις παλάμες... (Τι άλλα σας έλεγαν μικρά για να σας κόψουν τη φόρα;;;;)

Α, και κάτι τελευταίο...

Εύχομαι να βρεις αυτή που θα σε στοιχειώσει. Ωραία είναι, μην το φοβηθείς... ΕΣΥ μην το φοβηθείς, ναι;;;

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Stefanos είπε...

καλά, θα στα πω..

Stefanos είπε...

γιατι χάθηκες; γουι μισσ γιου

Stefanos είπε...

Θες υλικό για καινούριο ποστάκιον;
Πάλι εγώ θα σε σώσω!
Αγαπητή αντροχωρίστρα, που ο θεούλης να σας κόβει μέρες και να μου δίνει χρόνια,
έχω πρόβλημα (και άλλο, ναι)
Κάτι έχω πάθει και ξενερώνω εύκολα με τα υποψήφια θύματα. Τι να κάαανωωωωω;
Υ.Γ : Μη χάνεσαι, θα σε ραπίσω!

Androhoristra είπε...

Μπορεί να έχω μόνο έναν τακτικό επισκέπτη/ασθενή στο μπλόγκιον τούτον, αλλά είναι τσίφτης και καραμπουζουκλής!

Σκέφτομαι σοβαρά να το ξανανοίξω το μαγαζάκι...

Θα δείξει...

Όχι ότι είχε χάσει η Βενετιά βελόνι, τόσο καιρό, τρεις με διαβάζατε και δύο σχολιάζατε...

Αλλά πλάκα πλάκα μού 'χει λείψει!

Θα σκεφτώ σοβαρά το τελευταίο πρόβλημά σου, και θα επανέλθω, ναι???

(Μη ρωτήσεις πότε μόνο, δεν ξέρω! Θα δω!!!)

Stefanos είπε...

Πότε; :P

Androhoristra είπε...

ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Stefanos είπε...

χαχαχαχα κερατάς κιολας; :P