Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ BUSINESS CARD ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

UPDATE 22/11/2010:
Είδα το πρωί αυτό το άρθρο, και ένιωσα βαθιά θλίψη. Ξαφνικά, η παρακάτω ανάρτηση, που έγραψα ως "τραβηγμένο αστείο", δεν μου φαίνεται και ΤΟΣΟ αστείο...

Εδώ και καιρό συζητώντας με φίλους και φίλες για την οικονομική κατάσταση, για τις περικοπές στους μισθούς, για τις μειώσεις ωραρίων, έχουμε περάσει από πολλά στάδια: Άρνηση, πανικός, θυμός, κατάθλιψη, απάθεια... τελευταία βρισκόμαστε στο στάδιο του χιούμορ. Ίσως είναι και το μόνο που βοηθάει να την παλέψουμε λίγο.

Έτσι, μετά από διεξοδικές αναλύσεις πιθανών σεναρίων για την αντιμετώπιση της κρίσης και της επιβιώσης με τα νέα δεδομένα, καταλήξαμε πως η μόνη λύση για έξτρα εισόδημα ώστε να καλύψουμε τα "σπασμένα", είναι η συμμετοχή σε τσόντες. Η πορνοβιομηχανία είναι ο μόνος κλάδος που γνωρίζει άνθιση στη νέα τάξη πραγμάτων. Εκεί που όλοι απολύουν γιατί δεν έχουν δουλειά, η μόνη περίπτωση να χρειάζεται κάποιος κόσμο να προσλάβει, υποθέτουμε πως είναι σε τομείς που "έχουν δουλειές με φούντες", σωστά?

Κι εκεί που για χρόνια το απορρίπταμε ως πιθανότητα κάποιες "ώριμες ζουμερές -αντα κάτι" κοπέλες, λέγοντας όταν βρίσκαμε τα ζόρια: "Άντε και σου λέω εγώ να φτάσω να πουλάω το κορμί μου... Ποιος το αγοράζει???", έρχεται ο Άη-Σειρηνάκης ο Λυτρωτής και πλασάρει το πρότυπο "ΝΤΟΥΒΛΗ". Αγαλίασαν οι ψυχές μας. Είδαμε το φως στο τούνελ. Αναθάρρησε η καρδιά μας. Τώρα όλοι έχουμε ελπίδες να βρούμε δουλειά στο χώρο.

Είσαι γυναίκα κι έχεις περιττά κιλά ή ψιλοχοντροκυτταρίτιδα? Πετάς ένα ση-θρού νεγκιζεδάκι, ρυθμίζεις αναλόγως τον φωτισμό κι όλα γίνονται. Αν σ' όλα τα υπόλοιπα έχεις το απαραίτητο λέγειν και κυρίως το know-how, όλα τ' άλλα διορθώνονται. Όρεξη για δουλειά να υπάρχει.

Είσαι άντρας κι έχεις ελαφριά μπακούλα ή κάμπριο οροφή? Σιγά το πρόβλημα! Μ' ένα καπελάκι και μια σωστή γωνία λήψης, η λύση είναι στο τσεπάκι. Το εργαλείο να είναι ρεγουλαρισμένο ώστε να λειτουργεί σωστά και να είσαι αξύριστος για να "τροχάς" την παρτνέρ σου!

Άνοιξε τους ορίζοντές σου, η στενομυαλιά είναι εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Μην αγχώνεσαι πια για τα επιδόματα που σου έκοψαν, για τα δώρα που σου έκοψαν, για τις ώρες που σου έκοψαν. Τη ΛΙΜΠΙΝΤΟ δεν στην έκοψαν! Ούτε τα "μέσα" έκφρασης αυτής. Μέχρι να μας κοπούν κι αυτά, η λύση είναι μία και είναι μπροστά μας: ΤΣΟΝΤΕΣ!

Οι καιροί άλλαξαν. Δεν θα είναι ντροπή αυτό το επάγγελμα. Μην κολλάς στο "πως θα το πάρει η οικογένειά μου, θα πέσουν απανωτά εγκεφαλικά, εμφράγματα, κλπ". Θα μαζεύεται το σόι με ποπ κορν να σε καμαρώσει. Φανταστείτε τους διαλόγους του μέλλοντος, ε?

- "Νάτη νάτη, η Ελενίτσα μας είναι!"
- "Μια χαρά το πάει, ε? Αχ, από μένα πήρε αυτό το κορίτσι!"
- "Σιγά ρε γυναίκα, όλα τα καλά πια από σένα τά 'χει πάρει, εγώ τίποτα δηλαδή?"
- "Ε, βρε Θανάση μου, τι να σου πω, δεν ήξερα ότι κι εσύ όταν "προσκυνάς" σε βολεύει να ρίχνεις το μαλλί προς τα δεξιά..."
(Ξινή γειτόνισσα:) - "Πάντως, δε λέω, καλή η Ελένη, αλλά η Μαρία μας είναι σε άλλη κλάση... Μας την ζητάνε συνεχώς. Δεν θέλω να το μειώσω το κορίτσι σας, προς Θεού, και μη με παρεξηγήσετε που το λέω, αλλά... άλλο πράμα το Μαράκι! Και σε ένταση και σε διάρκεια και σε ποικιλία... Ντάξει, τι να λέμε, παίζει σ' άλλη κατηγορία"
(Ναι, αυτές δεν θα λείψουν ποτέ...)

Θα πηγαίνεις στην κανονική σου δουλειά, κι όταν σου λένε να μείνεις παραπάνω θα λες "Αδύνατον, ξέρετε τι γα***σι με περιμένει???". Αυτό ως τώρα, που αν το ξεστόμιζες θα ήταν μεταφορικό, και θα αφορούσε τις δουλειές του σπιτιού, τα τρεχάματα με το παιδί, και τέτοια, ήταν λόγος απόλυσης, διότι η απάντηση θα ήταν "χεστήκαμε κυρά μου, να μην έκανες παιδί και να έμενες σε τσαντίρι". Ενώ τώρα... τώρα που θα είναι κυριολεκτικό και θα αφορά τα νέα επαγγελματικά σου καθήκοντα... θα είναι απολύτως σεβαστό! Γιατί ο ίδιος που θα σου έχει πει με καρακατακούλ ύφος "έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, στις Παρασκευές που θα σου κόψουμε, βρες μια δεύτερη δουλειά", δεν θα έχει μούτρα να σου φέρει εμπόδιο! Όσο κι αν δεν περίμενε ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ότι μπορεί και να ήταν εφικτή τελικά αυτή η απίστευτη παπαριά που σου είχε πει τότε για να σε κατευνάσει, τώρα που το βλέπει να το έχεις κάνει πράξη, οφείλει να το καταπιεί. Τι θα σου πει, μην πας στη δουλειά σου? Όοοοχι, "ΟΚ, καλά γα***σια" θα σου πει!

Άντε, πολλά είπαμε, μην το σκέφτεσαι άλλο, φτιάξε το βιογραφικό σου! Και μία κοινωνική προσφορά από την Αντροχωρίστρα: Ακολουθώντας πιστά το ως τώρα έργο μου, για την ξετσουτσούμιση (sic) (από το ρήμα "ξετσουτσουμίζω") όλων των ντροπαλών / άβγαλτων / αξετσουτσούμιστων φίλων και φιλενάδων του μπλογκ... ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΦΟΡΜΑ-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!! Πάρτε το συμπληρώστε το και στείλτε το όσο είναι καιρός.

Μόνο το e-mail του Σειρηνάκη δεν έχω να σας δώσω, ρε παιδιά... Αν το βρει κάποιος το στέλνει και σε μένα? Κι εγώ παιδί μεγαλώνω...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
Δ/ΝΣΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ-eMAIL:
ΗΛΙΚΙΑ:
ΥΨΟΣ:
ΒΑΡΟΣ:
ΕΚΑΤΟΣΤΑ (για άντρες):
CUP (για γυναίκες):
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ:
ΧΡΩΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΩΣ ΤΩΡΑ:
ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ:
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗ ΦΟΡΑ:
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ:
ΧΟΜΠΥ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ (παρακαλώ αναφέρατε μόνο όσα σμιλεύουν το σώμα, πχ μπαλέτο, kick boxing, ενόργανη, κλπ):
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (δηλαδή πόσες μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα πάνω σας):
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (αν κάτι είναι προσωπική σας πατέντα, παρακαλώ αναφέρατε αναλυτικά στο κενό πεδίο, στο τέλος της φόρμας):
ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ:


Καλή σταδιοδρομία!!!

10 σχόλια:

Stefanos είπε...

Εγώ έστειλα και δε με πήραααααααααααααααααααααααν

ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Androhoristra είπε...

Κι εκεί κρίση, πλέον?

Τσ τσ τσ...

Αυτό εννοούσαν μάλλον όταν έλεγαν "και μας περιμένουν τα χειρότερα"...

Stefanos είπε...

γραψε τιποτα καλεεεεεεεε

Androhoristra είπε...

Αφού δεν έχω πελατεία, καλέεεεεε!

Δεν ρωτάει κανείς τίποτα! Όλοι τα ξέρουν όλα νομίζουν... ΧΑ! Κούνια που τους κούναγεεεεεεεεεεεεεεεε

Stefanos είπε...

αει ρε ξύπνα

atreju είπε...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Γιαννης Σάβρας
Δ/ΝΣΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ-eMAIL: savritsa@gmail.com
ΗΛΙΚΙΑ: 33
ΥΨΟΣ: 199
ΒΑΡΟΣ: 10 (του οργάνου)
ΕΚΑΤΟΣΤΑ (για άντρες): 33
CUP (για γυναίκες): -
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: ξανθοκοκκινοκαφέ
ΧΡΩΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ: πρασινογκριζογαλάζιο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΩΣ ΤΩΡΑ: ~80
ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ: 10+
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗ ΦΟΡΑ: 4
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω
ΧΟΜΠΥ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ (παρακαλώ αναφέρατε μόνο όσα σμιλεύουν το σώμα, πχ μπαλέτο, kick boxing, ενόργανη, κλπ): κολύμπι, ποδήλατο-με-σέλα
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (δηλαδή πόσες μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα πάνω σας): 3+
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (αν κάτι είναι προσωπική σας πατέντα, παρακαλώ αναφέρατε αναλυτικά στο κενό πεδίο, στο τέλος της φόρμας): στο πλάι, με το ένα πόδι ανοιχτό ψαλίδι και συνεχή ανακάθιση επί τετάρτου
ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ: συστατικές διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως

Androhoristra είπε...

Καλώς τον!

Χαίρομαι που φάνηκα χρήσιμη.

Τό 'στειλες?

Αν σου απαντήσουν, κάνε μου μια κοινοποίηση, θα με υποχρεώσεις...

(Θα με φάει η περιέργεια!!!)

atreju είπε...

Λοιπόν έστειλα.
Και δεν πήρα απάντηση.
Μάλλον έφτεξαν οι γλώσσες (που πας καραμήτρο με μόνο 3 γλώσσες!), οι συστατικές που καμμιά δεν ήθελε να μου δώσει (απ' τη ζήλεια τους όλες) και ο ανταγωνισμός που πλέον είναι ζόρικος.
Θα το μεταφράσω στα αγγλικά όμως και θα το στείλω στα εξωτερικά, μπας και δω άσπρη μέρα.
Εσύ δοκίμασες να στείλεις πουθένα?

Androhoristra είπε...

Μην το βάζεις κάτω, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Εγώ το έστειλα to whom it may concern, κι έλαβα απάντηση ότι καλούμαι για "συνέντευξη" από κάποια 5άστερα ξενοδοχεία των Αθηνών, τα οποία ζητούν έξτρα καμαριέρες για τις περιόδους που βρίσκεται εδώ η Τρόικα.

Το σκέφτομαι...

atreju είπε...

Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Πήγαινε. Απ' ότι φαίνεται είναι ο μοναδικός τρόπος να μπουν μερικοί τύποι φυλακή...