Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ

Αόρατη Μελάνη είπε...

Χελόου ντόκτορ!

Εν πρώτοις να ξεκαθαρίσω ότι βρίσκομαι εδώ ινκονγκνίτα – πάει να πει ότι όλοι θα παριστάνουμε ότι δεν ξέρουμε ποια είμαι (λες και ενδιέφερε κανέναν αυτό). Παρακαλώ να τηρηθεί το ιατρικό απόρρητο.

Λοιπόν, έχω μια υπέροχη σχέση με έναν υπέροχο άντρα. Είμαστε και οι δύο τρελά ερωτευμένοι, ταιριάζουμε θαυμάσια, όσο περνά ο καιρός τόσο αγαπιόμαστε περισσότερο. Υπάρχει μόνο ένα μικρό προβληματάκι: είμαστε παντρεμένοι – όχι μεταξύ μας. Δυστυχώς οι σύζυγοί μας δεν έχουν το απαιτούμενο ανοιχτό πνεύμα για να δεχτούν τη σχέση μας.

Ο σύζυγός μου είναι μια χαρά παιδί, πολύ καλός σύζυγος και καλή παρέα, και με λατρεύει σαν θεά (άλλωστε, ΕΙΜΑΙ θεά). Δεν θέλω να τον πικράνω, άλλωστε καλά περνώ μαζί του, δεν θέλω να τον αφήσω, πού να τρέχω τώρα να μετακομίζω. Βέβαια δεν με τρελαίνει κιόλας, αλλά είμαστε ωραία βολεμένοι, μαγειρεύει κιόλας καμμιά φορά, κάνει και καμμιά δουλειά στο σπίτι, κρατάει και το παιδί για να βγω.

Το κακό είναι ότι αναγκάζομαι να λέω άθλια ψέματα και να κάνω απίστευτες ακροβασίες για να πάω να πιω έναν καφέ (με γάλα και ζάχαρη, αν με εννοείτε), με αποτέλεσμα να κουράζομαι, άσε που μπορεί και να καρφωθώ και να γίνει το έλα να δεις.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;


Αγαπημένη μουΝίτσα,

(για όποιον δεν είχε διαβάσει τα σχόλιά μας στην προηγούμενη ανάρτηση, αυτό είναι το υποκοριστικό του Μελανίτσα...)

Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση, και δεν ξέρω αν είναι καν πρόβλημα αυτό. Αυτό είναι μια ιδανική κατάσταση σε μια ιδανική κοινωνία. Γιατί όπως είπες, και το συμμεριζόμαστε άπαντες οι σεντιμεντάλ άνθρωποι, το μόνο που σε χαλάει είναι που λες κι ένα σκασμό ψέμματα... Κατά τ' άλλα την περνάς κοτσάνι!

Μα τι ωραία που θα ήταν, να είναι ενήμερος και ο σύζυγος... Να μπορούσε να το αποδεχτεί, και - γιατί όχι; - να κάνει κι αυτός τα ίδια! Πως κατανοούν και αποδέχονται το ότι μας φτιάχνει το σόπινγκ? Στο φάκινγκ γιατί κολλάνε??? Μια χαρά γαμείς παλικάρι μου, δεν υπάρχει αντίρρηση... Πειράζει να φάω και κανά άλλο μεζέ????????

Ή, για να μην είμαστε εντελώς πεζοί, να μην είναι μόνο για το κεχρί το θέμα. Ποια είναι η πιο ωραία φάση στον έρωτα? Αυτή της αρχής! Μες τα μέλια και τα ζουζουνίσματα!!! Πόσο κρατάει??? Αρχίδια, κρατάει!!!!!! Γιατί άμα καβατζωθούμε με οικογένειες και παιδιά, να στερούμαστε αυτήν την χαρά????? Αυτό το πετάρισμα στο στομάχι, αυτό το "αχ, μωρή, με κοιτάειειειειειειει!!!!", ή το "και του είπα, και μου είπε, και του λέω μετά, και όμως αυτός είπε, και τι εννοούσε κατά βάθος..." και να παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα με τις κολλητές! Και να σε αγγίζει κάποιος για πρώτη φορά, και να σε φιλάει κάποιος για πρώτη φορά, και να κυλιέστε στους σομιέδες για πρώτη φορά... Και ξανά τηλέφωνο στην κολλητή, "το κάναμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!"

Για όσο κρατήσει ρε πούστη μου... Και το παιδί παιδί, και ο άντρας άντρας... Σαν συγγενείς είμαστε έτσι κι αλλιώς, με τα χρόνια. Δεν αποκλείω την περίπτωση να πηδιέσαι μια χαρά χαρούλα και με τον σύζυγο. Αλλά αλλιώς. Δεν έχει αυτό το ... το... "το κάναμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!"

Βέβαια, ομολογώ ότι κι εγώ θα είχα λιώσει στις τύψεις... Αν τον αγαπάς πραγματικά κι είσαι ντόμπρος άνθρωπος γενικά, σου ψιλοβγαίνει ξινό όλο αυτό, επειδή δεν αντέχεις να τον φλομώνεις στις παπαριές.

Ήξερα ζευγάρι, πριν χρόνια, έχουμε χαθεί πια, που λειτουργούσαν εντελώς ελεύθερα. Λάτρευαν ο ένας τον άλλον, κι είχαν παράλληλα τις περιπέτειές τους, ο ένας εν γνώσει του άλλου. Αντάλλασσαν εμπειρίες μάλιστα, κι όχι απλώς δεν χαλιόντουσαν, τουναντίον! Καρακαταφτιαχνόσαντε και βγάζαν τα μάτια τους! Αυτοί είναι ακόμα μαζί, κι έχουν κάνει και τρία παιδιά εν τω μεταξύ, κι είναι τρισευτυχισμένοι!!! Σπάνια περίπτωση, το ξέρω, αλλά μα την Παναγία, υπάρχει!!! Έλληνες, έτσι; όχι τίποτις Σουηδοί...

Δε ξέρω καλή μουΝίτσα... δεν ξέρω... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια... Κάνε ό,τι γουστάρεις προσέχοντας μην πληγώσεις αυτούς που αγαπάς, μόνο αυτό έχω να σου πω...

Αν εξακολουθείς να τριγυρνάς εδώ γύρω, ελπίζω να το διαβάσεις, και να μου απαντήσεις. Να μου πεις πως είναι τα πράγματα, γιατί πέρασε και τόσος καιρός, και μπορεί κάτι να έχει αλλάξει!

Καλά (ξε;)μπερδέματα!!!!!!!!!!!!

14 σχόλια:

Αόρατη Μελάνη είπε...

Γιατρέ μου, με χαρά βλέπω ότι χρησιμοποιείς σύγχρονες μεθόδους θεραπευτικής! Ήτοι, αφήστε τον ασθενή να βράσει στον ζωμόν του! Μόλις πάρει χαμπάρι ότι βοήθεια δεν έρχεται, θα αρχίσει να κολυμπάει μοναχός του!

Λοιπόν η μέθοδος απέδωσε. Γραφτήκαμε όλοι ομαδικώς στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αλλαξοκωλιάς και κάνουμε θεραπευτικές συνεδρίες για να σκοτώσουμε την πλήξη της καθημερινότητας. Ωραία περνάμε, μόνο που μου τον έφαγε τον γκόμενο μια άλλη γκόμενα, που είχε κάνει ανόρθωση στήθους στο Φουστάνο. Δε βαριέσαι όμως, ο άντρας μου είναι ενθουσιασμένος. Λέει ότι τόσα χρόνια δεν φανταζόταν πως υπάρχουν τόσοι ενδιαφέροντες άνθρωποι από το λαιμό και κάτω!

Να παρατηρήσω, έτσι κακεντρεχώς, ότι καλή η ανοιχτή σχέση άμα όλα μένουν στο επίπεδο του καθαρού σεκ, άμα όμως ένας από τους δύο όντως βιώσει αυτό το ΟΥΑΟΥ! με κάποιον εκτός σχέσης, χλωμό το βλέπω να κάνει καλό στη σχέση αυτό. Μάλλον θα την τινάξει στον αέρα.

Και μια που αυτό που λείπει σε μια μακροχρόνια σχέση κατά κανόνα δεν είναι τόσο το σεξ όσο το ΟΥΑΟΥ! (τουλάχιστον σε μας αυτό συμβαίνει, από σεξ όλα τούρμπο, από μαγεία τζίφος), δεν νομίζω ότι οι περιπετειούλες θα τονώσουν τη σχέση, μάλλον θα τη δυναμιτίσουνε.

Άστα αγαπητή μου! Δεν τετραγωνίζουμε τον κύκλο καλύτερα; Πιο εύκολο μου φαίνεται!

Androhoristra είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι ο τετραγωνισμός του κύκλου θα ήτο ευκολότερος!!!

Αλλά αυτό με το ΟΥΑΟΥ μην το λες... Θα πρέπει να είναι ΚΑΡΑΣΟΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ για να πάει για βρούβες η κυρίως σχέση, πράγμα πολύ σπάνιο.

Συν το ότι εδώ πιάσαμε την περίπτωση, που τον αγαπάς τον κερατά, όχι που ψάχνεσαι να την κάνεις.

Το ΟΥΑΟΥ, μια χαρά τη στρώνει τη σχέση. Είναι ίσα ίσα για να έχεις τα κεφάκια σου, να μην σου φταίνε όλα, ξέρεις... Είσαι στο μουντ "αγαπώ όλον τον κόσμο" και μαζί με τους άλλους, παίρνει η μπάλα και τον κερατά, που ξαφνικά του κάνεις κάτι γλύκεεεςςς... ΜΑ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!!

Τραστ μη, μιλώ εκ πείρας! Ξέρω ΑΠΕΙΡΕΣ περιπτώσεις!!!!!!! Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά 29 δοκιμαστές πλυντηρίων (αυτοί που το κάνουν πάνω στο πλυντήριο την ώρα του στυψίματος), με διαβεβαιώνουν ότι έτσι όπως σου τα λέω είναι!

Υ.Γ. Της γκόμενας που σού 'φαγε τον γκόμενο, να της σκάσουν τα βυζοσάμπρελα, σαν προφυλακτικό σε άγριο σεξ!!!!!!!!!!

Stefanos είπε...

Να αφήσετε τους κύκλους στους επαγγελματίες :P
όσο για τις ανοιχτές σχέσεις, εγώ ξέρω ότι συνήθως μπορεί να συμφωνούν και οι δύο ότι είναι ανοιχτή η σχέση, ΑΛΛΑ συνήθως ο ένας το σπρώχνει για παραπέρα..

Androhoristra είπε...

Καλά, δε σου φάγαμε και το ψωμί σου! Για τετραγώνισέ τον εσύ, ρε επαγγελματία! Όχι, για τετραγώνισέ τον!!!

Το άλλο που λες... για να είμαι απόλυτα ειλικρινής... το ψέμα δεν το θέλω... ούτε να σε γελάσω θά 'θελα... παν μέτρον άριστον... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα... si vis pacem para bellum... οι καλοί παντού χωράνε...

(δεν κατάλαβα τι λες ρε φιλαράκι...)

Stefanos είπε...

Καλά δεν πειράζει, θα καταλάβεις κάποτες .. ad astra per aspera.
Regina rosas amat. Jus justum, jus injustum. :P
Τι δεν κατάλαβες μωρέ; Οτι στο ξεκινάνε χαλαρά στην αρχή, και καλούα "δεν τρέχει μια, μονο βγάζουμε τα μάτια μας" και ξαφνικά ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠ, έχουμε και απαιτήσεις.. για αυτο σου λέω, συνήθως το ένα μέλος θέλει περισσότερα, αν οχι απο την αρχη, απο κάποιο σημείο και μετα..

όσο για τον κύκλο, άστο δεν τετραγωνίζεται, το χουμε λύσει αυτό :P
κυκλώνεται όμως το τετράγωνο :D :P

Androhoristra είπε...

Αααααα! Τώρα πήρα μπρος! Στο "παράνομο" ζεύγος αναφέρεσαι! Νόμιζα στην αρχή στο "νόμιμο"...

Αυτό, ναι, παίζει... Αλλά στο χέρι του καθενός είναι να θέσει τα όρια και τις προϋποθέσεις. Κι αν δει ότι λοξοδρομεί κάτι, ή να το επαναφέρει ή να το "κόψει".

Αυτά... Carpe diem!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Σωστά μίλησε ο προφήτης (εμ, τι προφήτης θα ήτανε διαφορετικά!).

Αυτό με την ανοιχτή σχέση, το έχω ακούσει από δεύτερο χέρι ότι λειτουργεί, αλλά δεν το έχω δει με τους οφθαλμούς μου, οπότε δεν ξέρω.

Έξ ιδίας πείρας έχω να πω το εξής: εγώ προσωπικά με "σκέτο σεξ" και ουαν νάιτ σταντ δεν τη βρίσκω. Μόνο μέχρι να γνωριστείς καλά-καλά με τον άλλονε, να καταλάβεις τι γουστάρει και πώς το γουστάρει και να καταλάβει κι εκείνος για σένα, πάει πέρασε αυτό. Πέρα από αυτό όμως, δε μου λέει πολλά η φάση άμα δεν υπάρχει αίσθημα (όπως στο ανέκδοτο με τον πόντιο). Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι το κεχρί, που λες κι εσύ γιατρέ μου, είναι το ΟΥΑΟΥ.

Εκεί όμως είναι ο κόμβος: διότι δεν μπορώ να φανταστώ τον άντρα μου να με βλέπει να ετοιμάζομαι ενθουσιασμένη για να βγω με το γκόμενο, και να με χαιρετάει με ένα φιλάκι και να μου λέει "αγάπη μου να περάσεις καλά". Ε πώς να το κάνουμε, θα ζηλέψει ο έρμος! Δηλαδή κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα! Μπορεί να μας έχει φύγει το ΟΥΑΟΥ εμάς στη σχέση λόγω βαρεμάρας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε χαρούμενοι να πούμε "ας πάει αλλού να ερωτευτεί, να περάσει καλά". Με το που βλέπουμε τον άλλον έτσι, θέλουμε όλο αυτό να το αισθάνεται για ΕΜΑΣ και όχι για κάποιον άλλον. Και βλέποντάς τον να νιώθει έτσι για άλλον, θυμόμαστε τα περασμένα δικά μας μεγαλεία και μας πιάνει κατάθλιψη.

Εκτός κι αν καταφέρουμε να ερωτευτούμε ταυτοχρόνως και οι δύο κάποιους άλλους - στην οποία περίπτωση αρχίζω να αναρωτιέμαι, γιατί να συνεχίσουμε να είμαστε ζευγάρι; Επειδή πληρώνουμε μαζί τις δόσεις του στεγαστικόυ δανείου;

Έχω υπόψη μου και κάτι ιστορίες με ζευγάρια που κάνουνε ανταλλαγές παρτεναίρ για να ξεχαρμανιάσουνε, αλλά τώρα έχω meeting (μόλις με πήρε η κολλητή μου τηλέφωνο για κουτσομπολιό), οπότε θα το αναλύσουμε άλλη μέρα αυτό.

Stefanos είπε...

Θα προσθέσω και κάτι άλλο, αν και φαντάζομαι θα ακούσω και κανα μπινελίκι.. νταξ, δεν πειράζει..
Από ιδίαν εμπειρία,από κάποιες ανοιχτές σχέσεις που είχα θα πω το εξής : Λόγω του ότι είστε πολύ πιο συναισθηματικά και εγκεφαλικά άτομα από εμάς, εσείς το χαλάτε συνήθως.
Ξεκινάς κάτι, και ξεκαθαρίζεις : άκου να σου πω μικρή, χύμα. Έχεις γκόμενο, δε με νοιάζει. Θα τα βγάζουμε τα μάτια μας αλλά μέχρι εκεί. Μη ζητήσεις τίποτα παραπάνω. Και σου λέει "ναι εννοείται, δε χωρίζω εγώ για σένα" και άλλα τέτοια πολύ βολικά...Αλλά @@.Υπολογίζει εσωτερικώς άλλα! Και κάποια στιγμή στο σκάει οτι ακου να σου πω, εγώ θέλω. Εκεί φυσικά απαντάς πολύ φυσιολογικά "τι λε ρε, άλλα έχουμε πει", και βγαίνεις και κακός.. :P κακώς!
τεσπα..
επισης έχω να προσθέσω ότι ξεχάστηκα πως έχεις γαμωτράγουδο στο βλογι και μπήκα από τη δουλειά πριν λίγο και έγινα ρόμπα :P

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ακούσατε να δείτε τώρα αληθινή ιστορία.

Ένα φεγγάρι χάζευα σε ένα αμερικάνικο φόρουμ περί σχέσεων, όπου πάνε όλοι και κλαίγονται γιατί τους παράτησαν ή γιατί δεν τους παράτησαν ή γιατί τέλος πάντων δεν τους κάθεται η φάση όπως θα θέλανε.

Είναι λοιπόν μια καλή κυρία και λέει τα εξής. Εγώ, λέει, με τον άντρα μου, έχουμε ανοιχτή σχέση. Ο άντρας μου είναι ψιλοανίκανος, οπότε δεν κάνουμε σεξ, αλλά αγαπιόμαστε και γουστάρουμε να ζούμε μαζί. Πέρσι τα έφτιαξα με έναν παντρεμένο με δυο μικρά παιδιά, που είχε κι αυτός ανοιχτή σχέση. Η γυναίκα του ήξερε για μας, ο άντρας μου το ίδιο, όλα μέλι γάλα.
Έλα όμως που μια ωραία μέρα ο γκόμενος μου λέει "σε αγαπώ, είμαι ερωτευμένος μαζί σου, είσαι η γυναίκα της ζωής μου, θέλω να χωρίσω και να παντρευτώ εσένα"! Εγώ του ξεκαθάρισα ότι δεν σκοπεύω να κάνω τέτοιο πράμα και ότι αν θέλει να συνεχίσουμε το νταλαβέρι να τα κόψει αυτά. Συνεχίσαμε. Η κατάσταση όμως ζόριζε, και σκεφτόμουνα να τον φουντάρω, όταν αίφνης ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος!
Προφυλάξεις δεν παίρνατε; Ρωτάνε οι άλλοι. Πως αμέ, και χάπι έπαιρνα, και καπότα βάζαμε, αλλά έσπασε η καπότα, έσπασε και ο διάολος το ποδάρι του και δεν δούλεψε το χάπι εκείνο το μήνα, και τσουπ!
Είμαι τριανταπέντε χρονών και παιδιά δεν έχω. Με τον άντρα μου δεν μπορούμε να κάνουμε. Και προβληματίζομαι, να το κρατήσω ή να μην το κρατήσω; Και ασχέτως απόφασης, να το πω στον μπαμπά ή να μην το πω; Ο άντρας μου μού λέει να το κρατήσω, θέλει να το μεγαλώσουμε μαζί. Τι να κάνω;

Εγώ ένα έχω να πω: Έτσι όπως τα κάνατε, παιδιά μου, καθήστε τώρα να τα φάτε!

Διότι, αν μη τι άλλο, όταν σου λέει ο άλλος "είμαι ερωτευμένος, θέλω να σε παντρευτώ" κι εσύ δεν θες, οφείλεις να ξεκόψεις ΑΜΕΣΩΣ και όχι να τον πιλατεύεις και να του λες "εγώ θέλω να συνεχίσουμε να βγάζουμε τα μάτια μας αλλά να μη μου λες τέτοια". Τι θα κάνει ο άλλος; Θα μείνει κοντά σου, με την ελπίδα να σε μεταπείσει, και τουλάχιστον για να σε έχει όσο και όπως μπορεί.
Όσο για την εγκυμοσύνη, είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό: όσες προφυλάξεις και να παίρνεις, πάντα μπορεί να γίνει καμμιά στραβή. Και πρέπει να ξέρεις από πριν τι θες να κάνεις, όχι να κάθεσαι μετά και να προβληματίζεσαι. Δε λέω πως είναι εύκολο, αγγούρι είναι, όλες μας το ξέρουμε, αλλά για μένα το πράμα είναι σαφές: το παιδί δεν πρέπει να το κρατήσει, είναι πουστιά για τον μπαμπά, αφού δεν τον θέλει για σύντροφο. Τον χρησιμοποιεί χωρίς την άδειά του. Και αν τελικά κάνει έκτρωση, να μην του το πει. Αρκετά τράβηξε ο άνθρωπος. Να του πει "χωρίζουμε" και να ρίξει το παιδί, και άμα θέλει παιδιά, να πάει σε ένα κέντρο εξωσωματικής και να κάνει με δότη.

Ηθικόν δίδαγμα: όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!

Androhoristra είπε...

Ναι... ΟΚ...

Επειδή σε αρκετά από αυτά που πιάσατε "παίζουν" και παιδιά στη μέση, θέλω να σταθώ σ' αυτό.

Όσο ανοιχτόμυαλη και προχώ και τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα να είμαι, όταν έχει να κάνει με παιδιά το θέμα, γίνομαι λίγο (πολύ μάλλον) σκύλα.

Θέτε να γαμιέστε μ' όποιον γουστάρετε?

Θέτε να τους έχετε δυο-δυο ή τρεις-τρεις ή ομάδα ποδοσφαίρου?

Βαριέστε τη μονιμότητα και θέτε να ερωτεύεστε κάθε τρεις και λίγο?

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????????????????

Όλα σεβαστά κι αποδεκτά και δεν κρίνω κανέναν. Έχετε δει πόσο "ελεύθερο" πνεύμα είμαι και τα πιστεύω όσα έχω πει εδώ μέσα για τις σχέσεις. Και τα λέω εγώ, που έχω κάνει τα απίστευτα, αλλά δεν έχω κερατώσει ποτέ άνθρωπο. Πάντα έναν τη φορά. Κι όταν αγαπάω δεν βλέπω ούτε αν πέρασε από μπροστά μου ο Μπραντ Πιτ.

Σέβομαι όμως την ανθρώπινη φύση και κατανοώ ότι δεν είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι και είναι κρίμα να καταπιέζονται. Γι' αυτό λέω τα όσα λέω περί ανοιχτών σχέσεων κλπ.

ΟΜΩΣ:

Μην μπλέκετε παιδιά στη μέση. Δεν είναι απλά εγωιστικό, είναι εγκληματικό. Κάντε ό,τι είναι να κάνετε, στο μέτρο και στο βαθμό που μπορείτε παράλληλα να τους εξασφαλίσετε ένα υγιές περιβάλλον να μεγαλώσουν, ασφάλεια, σταθερότητα... αλλιώς μην τα κάνετε καθόλου!!!

Είναι δυνατόν κάθε φορά που "ερωτεύεστε" να αλλάζουν σπίτια και γονείς?????? Ή να μένουν στο ίδιο σπίτι με τους φυσικούς γονείς, αλλά αυτοί ή να είναι σε ψυχροπολεμικό κλίμα, ή σχεδόν ανύπαρκτοι, ή σε φάση "ο πόλεμος των Ρόουζ"????

Άστε να κάνουν παιδιά οι μονογαμικοί! Δεν είναι απαραίτητο να διαιωνίσουμε όλοι τη φάρα μας! Δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι!

Και προσοχή, δεν αποκλείω μονογονεϊκές οικογένειες μ' αυτό που λέω. Δεν είπα να είναι απαραιτήτως ζευγάρι τύπου διαφήμιση βιτάμ. Αν μια κοπέλα μείνει έγκυος και θέλει να το κρατήσει και να το μεγαλώσει μόνη της, με γεια της με χαρά της. Αλλά να το κάνει μόνο αν είναι σίγουρη ότι αυτό θέλει στη ζωή της κι όχι τζουμ-τριαλαριλαλό.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά...

Αόρατη Μελάνη είπε...

Γιατρέ μου, μόλις έγραψα ένα σχόλιο - σεντόνι που το κατάπιε ο δαίμων του τυπογραφείου. Έλεγα στο περίπου ότι μου φαίνεται κομμάτι φασιστικό να βάζουμε όρια στο ποιος θα τεκνοποιήσει και ότι κανείς ποτέ δεν φτάνει στο απαραίτητο επίπεδο τελειότητας για να γίνει γονιός. Αρκεί να δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία του παιδιού μας και να κοιτάζουμε να μην του προκαλέσουμε ανήκεστο βλάβη με τα τσιλιμπουρδίσματα.

Α ναι, και το Μπραντ Πιτ να τον έχουμε μισακό, 'ντάξει?

Androhoristra είπε...

Ποιος μίλησε για τελειότητα???????

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ???????????

Να ξέρει τι του γίνεται, είπα, να θέλει συνειδητά να κάνει παιδί, κι όχι για να καταξιωθεί κοινωνικά, ή επειδή απλά γκαστρώθηκε!!!

Και στην τελευταία σου φράση, λες ακριβώς αυτό που είπα εγώ!

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ?????????

Βαριά κουβέντα είπες, και χωρίς λόγο... Σόρρυ, αλλά δεν έχω χειρότερο σε βρισιά...

Stefanos είπε...

Εγώ από την άλλη που δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματαμε χαρακτηρισμούς, ναι θα έλεγα ότι μερικοί άνθρωποι δεν είναι να κάνουν παιδιά.
Μεταξύ αυτών και εγώ.
Δεν είναι δυνατόν να είναι ο άλλος ή η άλλη να είναι γιούχου, ό,τι να ναι, από δω και από κει, να μην έχει κατασταλάξει ούτε σε ένα πράμα στη ζωή του και να μου θέλει και κουτσούβελο. Γιατί κάτι τέτοιοι και τέτοιες συνηθως το θέλουν επειδή πρέπει ή επειδή τους αρέσουν οι φωτογραφίες με μωρά στο flickr..μολις το κάνουν το βαριούνται και το παρατάνε και άντε τρεχάτε παππουδες και γιαγιάδες..

Stefanos είπε...

Τεμπελιάζεις..
άντε ντεεεεεεεεεεε