Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (?)

Ο/Η Prophet Estarian είπε...

Γιατρέ μου, απορία
Έχω μια σχετικά βίαιη τάση κατά τη διάρκεια της πράξης.
Ενίοτε μου βγαίνει ένα μπρουτάλ, ένα "κάτσε μωρή να σε σκίσω σα σαρδέλα".

Παρατήρησα οτι συνέβη μετά από ερωτικό μαραθώνιο με γυνή που ζήταγε απεγνωσμένα να φάει χοντρά χαστούκια.

Είναι κακό; Να ανησυχώ;

6 Μάρτιος 2008 1:49 μμ


Βρήκε καλό σέρβις και μας ξανάρθε ο εν λόγω πελάτης. Επειδή τον έχουμε κατασυμπαθήσει, κι επειδή δεν έχουμε κι άλλον δηλαδή, πάμε να δούμε το θεματάκι του.


Καλέ μου Εστάριαν,


Για όλα υπάρχει μια αρχή. Το ότι δοκίμασες κάτι και σου άρεσε, δεν σημαίνει ότι ήσουν «κάπως» κι έγινες «αλλιώς». Απλά δεν είχε βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα σε ξεκλειδώσει. Βρέθηκε, και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Και περάσατε και οι δύο (ελπίζω!!!) ωραιότατα, γι’ αυτό κι εσύ θα ήθελες να το επαναλάβεις. Λογικόν και υγιές.


Πριν προχωρήσω στο συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω κάτι που είναι το μότο μου, και κολλάει σ' όλες τις περιπτώσεις που τους περισσότερους σας ανησυχούν, "καλέ μήπως είμαι άρρωστος", και τέτοια:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ,
ΑΡΚΕΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 18
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.
(Αυτό το τελευταίο, αμέσως αμέσως αποκλείει τα ζώα.
Όσο και να τα ρωτάτε, δεν πρόκειται να συναινέσουν).

Και συνεχίζω...

Άλλος άνθρωπος μας βγάζει το τρυφερό μας, άλλος μας βγάζει το κωλοπαιδαρέ (για άντρα)/πουτανέ(για γυναίκα) μας, ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μας βγάζει και το ένα και το άλλο ανάλογα τη φάση. Τίποτα δεν είναι προς ανησυχία. Όσο περνάνε και οι δυο καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και τα μπινελικάκια, και τα χαστουκάκια, αλατοπίπερο είναι...

Επειδή όμως το τρυφερό, δεν θεωρείται «προβληματική συμπεριφορά», αντιθέτως η βία και ο εξευτελισμός, είναι, το θέμα είναι να ψαχτούμε στο κατά πόσο αυτές οι συμπεριφορές αφορούν αποκλειστικά και μόνο ένα πικάντικο παιχνιδάκι με τον/την σύντροφό μας, ή αφορούν το σύνολο της συμπεριφοράς μας. Σίγουρα υπάρχουν κάποια όρια, κάποιες διαχωριστικές γραμμές, άλλες φορές λεπτές, κι άλλες φαρδιές-πλατιές.

Υπάρχει η περίπτωση να είσαι με κάποιον τον οποίο εκτιμάς, σέβεσαι, κι όταν τον ξεμοναχιάζεις γουστάρεις να παίρνετε ρόλους. Δεν μιλάω απαραίτητα για μακροχρόνια ή σοβαρή σχέση. Ακόμα και σε one night stand θεωρώ δεδομένο (ως υγιές), ότι ο άλλος μου βγάζει κάτι θετικό και ξεκινάω να προχωρήσω τόσο πολύ μαζί του. Δεν ξεκινάω για να τον βλάψω! Στην πορεία, όταν βρισκόμαστε σεξουαλικά, πειραματιζόμαστε και βρίσκουμε κάποιους κοινά αποδεκτούς κώδικες και περνάμε και οι δύο καλά. Αν αυτοί οι κώδικες περιλαμβάνουν ρόλους της μορφής μου συζητάμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που μόλις ολοκληρωθεί η επαφή, εξακολουθούμε να τρέφουμε τα ίδια συναισθήματα για τον/την παρτενέρ μας. Από απλή συμπάθεια στην αρπαχτή, μέχρι βαθιά αγάπη για τον/την από χρόοοονια σύζυγό μας.

Η άλλη περίπτωση είναι να μην μπορείς να κάνεις σχέση, να θεωρείς ότι όλες οι γυναίκες είναι καριόλες και να πληρώνεις πουτάνες για να κάθονται να τις βρίζεις, να τις φτύνεις και να τις μπατσίζεις, για να καταφέρεις να αποδώσεις σεξουαλικώς. Και το να απευθύνεσαι σε επαγγελματίες είναι η καλύτερη περίπτωση. Μην το πιάσω όταν ξαμολιέσαι και το παίζεις γόης, ρίχνεις το γκομενάκι και μετά το σαπακιάζεις στο ξύλο. Αυτού του είδους η διαταραχή, έχει και το αντίστοιχό της πρότυπο στις γυναίκες. Είναι το: δεν αξίζω τίποτα, καλά μου κάνουν, μόνο τέτοια συμπεριφορά μου αξίζει, μην πω και χειρότερη.

Κάπου ανάμεσα τις δύο αυτές περιπτώσεις υπάρχει φυσικά και το γκρι. Ανάλογα με το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται σε κάποιο από τα δύο άκρα, ας αναλογιστεί ο καθένας αν και κατά πόσο χρειάζεται βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Εσύ, καλέ μου πελάτη, που ανήκεις;;;;;; Γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι μια χαρά παιδί;;; (Έως και ο «άντρας ο σωστός ο πρόστυχος»;;;;;)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Και να τονίσω για άλλη μια φορά, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη προφανές, ότι εδώ είναι το τελευταίο μέρος που θα απευθυνθεί κανείς αν χρήζει βοηθείας ειδικού. Εδώ απλά κουβεντιάζουμε ελεύθερα, και αν μας παίρνει – αναλόγως το θέμα – κάνουμε και την πλακίτσα μας. (Γι’ αυτό και βάζω αντίστοιχα labels, για να ξέρει κανείς τι πρόκειται να διαβάσει. Μέχρι στιγμής τα θέματα ήταν μόνο στις κατηγορίες «Χαβαλεδιάρικα» και «Ντεμί Σαιζόν». Αν παραστεί ανάγκη, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν και τα «Σοβαρά, τώρα!». Αλλά ποτέ μα ποτέ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!!!! Οι ειδικοί υπάρχουν αλλού, φροντίστε να απευθύνεστε στα σωστά μέρη και ανθρώπους!!!!!!)